❏ Ansichten ❏ Foto's Contact Links Gastenboek

Gastenboek

Naam Bericht
Patricia rensen Jeetje, wat mooi om al die fotos te zien, veel bekenden ook van mijn familie (Rensen /Merkus), en vertrouwde gezichten.. Mijn jeugd was er heerlijk.. soms jammer dat dingen voorbij gaan.. Complimenten voor de site!!!
Maria Maas Lieve Trudy, Dank voor zoveel herinneringen aan Beek bij elkaar! Graag wil ik ook iets toevoegen aan de foto van Karel Maas uit 1926. De dames op het paard zijn Thea Kroppmann en Fiene Kroppmann. Zij zijn zusjes van Karel Maas uit een tweede huwelijk van zijn moeder, mijn oma. Hij is dan 24 jaar oud en nog niet met mijn moeder, Agnes Maas - Verhuelsdonk, getrouwd. Zij zit dus niet op het paard. Zou jij dat kunnen aanpassen in de tekst? Dank !
Hans Oor Ik geef geen commentaar maar wel een opmerking.Die hoort hier misschien niet thuis maar probeer het toch even.Op de foto van Jack Erdhuizen KAB staat op no 4 kapelaan Schepens.Hij was ook aalmoezenier bij de verkenners.
N.janssen Beste lezers, Ik ben opzoek naar namen en of gegevens over turkse arbeiders in de jaren 60 tot 70 die in een van de pensions heeft gezeten in beek ubbergen ik weet dit is ruim benoemd maar ik ben opzoek naar de mogelijke vader van mijn man Mijn schoonmoeder weet geen naam meer van de persoon waar ze een kort liefdesavontuur mee heeft beleefd dus ik weet dat het lastig zoeken wordt maar de tante van mijn man zegt dat het een turkse arbeider is die in een pension zat in de jaren 60 ze heeft een naam genoemd maar weet niet zeker of dit klopt namelijk de naam cemal azakli dus u leest het al dit is een heel moeilijke zoektocht vandaar dat ik naar alles opzoek ben wat met turkse arbeiders temaken heeft als er iemand is die informatie heeft hoor ik het graag. Nicolien-eemers@ live.nl
Eddy Gademan Ik ben in Beek in 1951 geboren, Jacobien Gademan was mijn moeder. U heeft een pracht stuk werk geleverd, maar ik ben al 65 jaar weg uit Beel. eddygademan@yahoo.com
Anthony Hendriks Prachtige site mijn complimenten
Bep van Geenen Art Wat een verrassing ik kwam een foto van mijn moeder tegen. Dien Merkus-Arts is geboren op de Ravenberg vroeger hadden ze een Camping dat vertelde ons Mam.Kwam vroeger om de twee weken metde tram naar Beek naar ons nichtjes van Louie Merkus en neefjes van Sjaan merkus Rensen.
F Austin-Braams Bloemisterij Jochems op de Ubbergsche Holleweg was van mijn overgrootouders. Ik ben op zoek naar informatie over de vroegere bewoners van huis Schoonoord. Mijn voorouders Pier en Jo Som heaven waarschijnlijk in een gedeelte ervan gewoond ("t paviljoen").
An Brasser-Verseput Ik zag een berichtje van Hans v.d. Bosch. Hij was mijn eerste vriendje. Hij woonde op de Putberg, boven mijn oma en opoe Verseput, waar ik vaak kwam.Ik ben op de Putberg geboren en daarna verhuisd naar een huis hoger op de Nieuwe Holleweg. Daar woonden ook de familie Kregting en opa de Haar met zijn dochter Hanneke.Het huis bestaat niet meer. Helaas heb ik geen foto's van die tijd.
Wilma de Haard Geweldige foto's. Vroeger,als kind,heel vaak met mijn vader Piet de Haard naar Beek geweest op familiebezoek en vaak ook kijken naar de wedstrijden van BVC. Mooie jeugdherinneringen !!
Hansje vd Sterrenberg& Ik denk nog steeds met grote dankbaarket aan God terug aan dat ik met mijn ouders Matthijs en Margreet op de Sterrenberg wonen mocht en met het Bergspoortje naar school en terug kwam. En aan de Vos- senberg met vrouwtje Betje en daarna de akkordeonist en dan zwembad wylermeer dat mijn ouders gepacht hadden en waar wij tusentijds woonden, en de badmeester die mij probeerde het zwemmen te leren, hoewel ik zwemangst had en liever met kano over het wylermeer uit varen ging. toen verdronken dan jongens in het wylermeer en dan ging ik nooit meer met de kano in het water. In dat later afgebrande huis van Braam tegenover Kl MUsschenberg woonden wij als buren met familie Bakker.Mijn moeder rook daar in dat huis steeds gas, maar niemand wilde haar geloven. Dan verhuisden wij naar Nijmegen, dan naar Schevenigen. Daar droomde ik 1965 ver van Beek, van een brand in dat huis in Beek
Hansje vd Sterrenberg& Hallo Trudi&Oud Beek. ben blwei dat jullie mein herinneringen aan Beek lezen willen. Daar wij in deze tijden nauwelijks nog toekomst hebben die onze zielen blij kan maken, is onze wortel om stand te houden ons verleden, onzere herinneringen aan tij- den als wij nog gelukkig waren als kinderen en in onze toekomst na Hitler geloofden ! Nu verziekt de nieuwe Hirler die Erdogan en de Islamisering en de Afrikanisering en de Homosexualisering ons geloof aan onzere verdere toekomst! Slechts uns geloof aan onze Heiland Jesus Christus, die in ons hart leeft en ons nieuw maakt, en onze Engelbewaarders geven ons de kracht, iedere dag nieuw te beginnen, en uit ons verleden en uit ons geloof de nieuue dag met vreugde te beginnen en bewust positief te beleven.Toen wij op de Ster- renberg gingen wonen en wer- ken, waren wij gered uit de duistere machten van Hitlers dikatuur, en nu moeten wij ons allen zelf redden uit de duis- tere macht van de onroerend goed spekulanten als Terwindt ("heuschrecken"), die onze mooie jeugdherinneringen totaal verzieken met hun op- schepperige villa/ die hele- maal niet in natuur en histo- rie van oud beek passen= nega- tieve vlekken in de tot dan altijd mooie sterrenhemel en Sterrenberg, waar ik als kind zo graag woonde na bevrij- ding uit de nazivervolgingen samen met mijn duits-joodse Moeder Margaretha Peters - Buchholz/ Blumenthal en mijn in Beek-Smorenhoek 07-04-1907 geb. Beekse vader Matthijs TheodoorPeters,zoon van Hendrik Willem Peters,gest. Holleweg 12 (?)links aan de weg naar de Elzen!Dat huis van mijn opa, waar hij met 75 jr. dood omviel in zijn kippenhok tijdens eierzoeken staat hel- aas nog op gee enkele foto in Trudi`s super mooie foto-sites
Wil Wieringa Is er een manier om lid te worden
Oud Beek Dat is een goed idee Dhr. H.H.H. Peters, Hansje van de Sterrenberg, wij zijn erg benieuwd naar uw herinneringen! Groetjes uit Beek.
hansje 1946 sterrenber Mijn vader Matthijs Th. Peters was 7 04 1907 geboren in dat huis twee onder één kap tegen- over de Trog. sedert ong. 1951 woonden wij dan in later afge- brsnde huis v.fam Braam, naast fam Bakker,o.a.Doortje Martin. Ik was 10jr toen kl.Musschen- berg Maria Maas, zuster van Karli en Theo Maas geb werd. karli is helaas al dood maar Maria is de suksesvolle baas in Hotel Klein-Musschenberg. ik ging tot ca 1991 vaak met mijn moeder margreet vroeger kassiere aan de uitkijktoren sterrenberg zowel pannekoeken eten bij geerd en vrouw vd bolderik; soms ook bij karli maas veganistisch eten. mijm vader matthijs peters 4/1907 geb in beek in het dubbeldaks- huis t.o.v. de Trog, was eind sept73 plotseling dood omge- vallen boven Winterberg-Hoch- sauerland, daar begraven.Mijn Moeder Margret vd Sterrenberg werd 24 febr 2011 in Scherpen- zeel bijna 106,5 jaar. Nu moet ik nog 30jr leven, om Moeders leeftijd te bereiken. Intussen schrijf ik mijn boek "Terug naar de Sterrenberg". Eerst moeten Terwindt& Co en Villa Toscana weg, opdat Uit- kijktoren en Theeschenkerij en dat kleine woonhuisje daar- naast terugkomen, die ik se- dert 6jarig jochie na WOII ken als "Hansje v.d.Sterrenberg"! Als Trudi&julliewillen,schrijf ik vaker meer herinneringen in Trudi?s Oud Beek-Gastenboek.
hansje peters 1946 Lieve Trudi,maak a.u.b een spaarrekening voor giften, dat beek-ubbergen de sterrenberg van terwindt &co terugkoopt, en in de oude toestand weer restaureert! ik wil dan terug naar de sterrenberg, zoals mijn nieuwe levensboek heet.
hans peters 1946 s ik vind trudi?s it-werk over oud beek enorm super, dat zij verdient, een oranje-lintje te krijgen van w-a & maxima.ik hoop dat vele mensen uit oud beek hun oude fotos aan trudi beschikbaar stellen.
hans peters zoon v ik zal terwindt & koll de zigeunervloek toedienen en zulk een grote eurojackpot winnen, dat ik de sterrenberg voor beek terug-koop en de villa toskana laat afbreken en de uuitkijktoren weer laat opbouwen.
Herman horninge Weet iemand welk huis " Lands kantoor " werd genoemd. Mijn betovergrootvader Willem Horning, woonde er met zijn gezin van 1849-1854 en was werkzaam bij de douane
"hansje" peters& ik zal terwindt en lampe t&L
Dries Verdenius Heb van 1957 tot 1970 in Beek gewoond. Een prachtige site waar ik regelmatig terugkom om te kijken naar alles dat nu verdwenen is.
"hansje" peters& ik zoek nog fotos van mijn opa hendrikus wilhelmus peters holleweg en daarvoor. ook van het huis naast winkel tegenover karl Maas
hans peters zoon v ik woonde na de oorlog sedert 1946 met mijn ouders in het kleine huisje naast de uitkijktoren sterrenberg
Silvia van Steen Hallo Trudi. Wat een PRACHTIGE foto's van de Schutterij,Trudi geweldig dat jij dit doet met zoveel liefde en plezier,wij zijn trots op OUD BEEK!!!!!
Liesje van Elteren Als Bekenaar sinds 1969 leer ik heel veel van jouw site en de mooie foto's over Beek van toen (en nu). Ga nog heel lang zo doorTrudi!
Gerrit Jansen Ik ben in Beek op de nieuwe holeweg geboren, Annie Driessen was mijn moeder. U heeft een pracht stuk werk geleverd, veel fotos herken ik, maar ik ben 60 jaar weg uit Beek.
Elly v Welsenes Bu Wat een mooie foto"s. Wij hebben als gezin n de jaren halverwege 1970 op camping de ravenberg gestaan bij Theo en Twan Merkus en hun kinderen olaf esther en daniel. Wij hebben daar mooi tiden gehad. Vooral tijdens de week van de vierdaagse toen stonden er veel duitse lopers met wie wij toen destijd een leuke band hadden . Een naam is mij bij gebleven die van Dieter uit Heidelberg. Mijn inmidels oudste overleden broer is toen nog een week met dietre ee geweest naan heidelberg bij zijn ouders . Het enige wat ik nog weet is dat hij sportinstructeur was in het leger. mvg Elly
Rianne Nijhuis Ja Heb vanmiddag weer even zitten kijken naar al die mooie herinneringen van Beek. Geweldig ook om dit commentaar allemaal te lezen. Is dat nu omdat we ouder zijn geworden? Of gewoon omdat we zo fijn gewoond hebben in Beek. Ken zo ongeveer alle namen die het gastenboek getekend hebben. Waar mijn moeder altijd naar de kapper ging de slager de bakker enz. Gaan we nog veel van genieten. Misschien k9m ik op mijn verjaardag as maandag nog wel even in Beek. Om daar een borreltje te drinken.
Rianne Nijhuis Wat een prachtige site. Door Berna Wielerse hierop attent gemaakt. Beek is voor mij het liedje van Wim Sonneveld Het dorp. Ik krijg er altijd kippenvel van. Leuke herinneringen. Alles was mooi en groen.Heerlijke kindertijd gehad. Blij dat ik er heb kunnen wonen.Met hartelijke groet. Rianne Nijhuis Janssen.
mieke elmans-derks Wat een mooi filmpje van de KNA uit 1961 mijn vader Gerrit Derks (toen dirigent) mijn zus(helaas overleden)en ik en mijn ooms, Piet,Jo en Wim Derks en neef Theo, mooie herineringen.
Maria Meij Gaaf hoor om al die oude foto's te zien
Carel Jansen Mooie site met klasse foto's heb zelf gewoont hoek Iepstraat en Bongerdatraat leuk om terug te zien
Janneke Braam (Mei Fantastische site! Heerlijke om oude foto's te kijken. Ik woonde vroeger in de Smoorenhoek. Goed, leuk en waardevol dat je dit werk doet Trudi! Hartelijke groeten.
Theo Kleermans heb weer met plezier gekeken goetjes
Herman Horninge Mijn bet overgrootvader heeft als commies der in-0 en uitgaande regten bij de douane in Beek gewerkt. hij overleed in 1854. zij woonden op de lange Heezelstraat in Nijmegen. is hier nog meer over te vinden??
els v d brink
Anita Baarns Door jouw website heb ik contact met Vinz Janssen. Die heeft ook in de Plataanstraat gewoond. Het is zo leuk om weer oude herinneringen op te halen!
Carola de Ridder Wat een leuke site! Ik Zou het zo leuk vinden als er foto's zijn van het ouderlijk huis van mijn vader, Klaas de ridder, Rijksstraatweg 82. In de jaren voor en na de oorlog hadden mijn grootouders een melkhandel .
Vinz Complimenten voor erg leuke site !!! Zal proberen via mijn moeder die nog steeds in Beek woont nog meer foto's toe te voegen .... mvrgr Vinz Janssen / Soest
Henk Burgers Trudi alleen jij bent oud Beek.
willem ebben Hoi Trudi ik heb een aantal namen, maar weet niet goed hoe ze onderde foto te zetten ik hoor eel
Frederik Boll Om de zoveel tijd bezoek ik je website. En dat doe ik dan met bijzonder veel genoegen. Zorg er goed voor, zo-iets mag niet verloren gaan.
Toine van der Weer 11-01-2016 Wat een leuke site. Ik heb zelf foto's aangeleverd. Ik wil graag in contact komen met familie. Mijn vader kwam uit Beek; Thom van der Weerden. Ik zoek contact met familie; Merkus en Lelieveld en nakomelingen. Graag reageren welkom@villawilhelmina.nl Ik kan u helpen met uw eigen stamboom.
Angelique Toonen Prachtige site. Ik zal eens kijken of ik nog wat aan kan leveren.
marcel hendriks is echt heel leuk, herken er zelf nog iets van
Mieke Elmans-Derks Ontzettend leuke foto's om terug te zien vooral de kleuterschool in Ubbergen.
Marian Hendriks-Stappersho Schitterend Trudi!!!
jan hilckmann
Tonny Bonefaas Wat weer een leuke herinnering van de lagere school, moest toch wel even diep terug denken aan die tijd, maar de gezichten komen weer leuk boven drijven, hoop dat we nog een keer bij elkaar kunnen komen om lekken te kunnen bijkletsen. Wil je meer over mij te weten komen, dit is mijn mailadres t.bonefaas@hotmail.nl, de maakster van deze site petje af voor U, een bewondering voor de moeite die U hierin heeft gestoken.
Th Gidding Leuk om dit zo te zien,ben zelf in de smorenhoek geboren en heb daar mijn streken liggen.Heel gaaf om mijn broer Andre nog te zien inmiddels al gestorven in Australie.Ook met BVC had ik wat, nog onder de bezielende leiding van de bekende wielie de Haard gevoetbald.Zal de site regelmatig bezoeken, helaas heb ik geen oude foto's. Groetjes allen die dit hebben gemaakt.
theo gidding Wel heel gaaf om dit weer eens te beleven.
Theo Leether Prachtige site mijn complimenten veel te zien !
An Verseput-van Beek Ik heb van 1957 t/m eind september 1962 op de Putberg gewoond. Boven woonde mw. Peters met Agnes, die met Jan van Driel de schilder) trouwde. Het huis ernaast woonde de fam. Verrijt en aan de andere kant de fam. Eberg-Merkus (de schoenmaker). Ik woonde bij mijn schoonmoeder in, die in 1959 een bejaardenwoning in de Acaciastraat kreeg. Zij was een zus van Guust Huilmand.
Hans de Swart Prachtige herinneringen.
rob van lier ik heb op jullie website twee foto's gezien dat mijn opa een feest gaf bij zijn woning.
Jan Peters Ik kijk mijn ogen uit. Familie komt uit Beek
Carin Wilting Dank je voor deze site. Ik heb hier veel herinneringen teruggezien aan wat eens was.
Hans van den Bosch Ook ik heb op de Putberg gewoond,waar mijn moeder Nellie Peters een dameskapsalon had. Mijn vriendinnetje was Annie Verseput.
Caroline Janssen-Baarns Wat een geweldig leuke site! Veel nostalgie!
Anita Baarns Trudi, wat een geweldige website! Ik ben sinds 1985 weg uit Beek en woon sinds 1988 in Amerika. Vandaag is mijn verjaardag, en Ik ben zo blij met mijn cado; jouw website! Het is zo leuk om alle oude fotos te zien van Beek. Ik zal kijken of Ik er nog wat fotos kan vinden van de goede oude tijd. Anitabaarns.com
Gerhard Minten Ben 65 jaar geleden geboren in het Filosofendal midden in het bos in dat witte huis. Al sinds 45 jaar weg uit Beek, maar toch voel ik me nog steeds verbonden. Deze site is een leuke aanvulling daarbij. groet Gerhard
Appie van Eck Appie van Eck Zoon van Gerrit van Eck, Cafe T' Gildehuis Supersite danke abbyvaneck@gmail.com
Apple van Eck van& Hoi, Trudi, super Site danke, woon al 45 Jahr in Duitsland, kom nog Altijd graag naar huis, vaak heimwee. Email. abbyvaneck@gmail.com Wie Schrift Mij ?
Anna Schmaltz heb de fotos gezien van Theo Jansen-Brom, zou graag in kontact met Theo willen komen ivm stamboom onderzoek. mijn email is aeschmaltz@hotmail.com
Wijnand Wijers Geweldig die oude foto`s, dat was een geweldige tijd. Compliment, ziet er goed uit. Bedankt !
Theo Kleermans Heb weer eens gekeken heel mooi langs deze weg groetjes Trudy en Theo
Jacky bloem Mooi gemaakt Trudi ik ga kijken of ik nog foto's kan vinden.
Cea van Dillen-Janssen Prachtige site - mijn complimenten! Bovendien heb ik aan den lijve ondervonden dat je ook met vragen bij Trudi terecht kunt. Ben zelf geboren in de Ooijpolder. Zie foto's van 'tante' Toos Hendriks. Ben benieuwd of er nog nazaten van deze Hendriks in Beek of omgeving wonen. Succes verder met de site!!
Jaap Sterk Wat heb ik genoten van de hier getoonde foto's! Super leuk en uit al deze mooie foto's blijkt dat wij veel te veel bomen laten groeien tot de hemel terwijl er onder deze bomen een fantastisch mooi landschap met vele vistas schuilt! Helaas alleen nog te zien op deze geweldige website! Groet Jaap Sterk
Goretti merkus Op de lagere school ben ik nummer 12
Ed Jansen Vanuit Houston, Texas, USA. Schitterend.Ook voor mij veel goede herinneringen aan dit mooiste stukje van Nederland. Chapeau!!
Boudewijn Jansen In het verre Argentiniƫ is het fijn om mijn favoriete plek in Nederland te zien,vele goede herinneringen en nog jaarlijks ter plekke. Ik mis de fameuze wasserij,stomerij,ververij De Valk,wellicht iets om zelf te initiƫren!
Carla Franssen Altijd met veel plezier gewoond op de Rijksstraatweg (villa Diana) ik draag Beek een warm hart toe en kom er nog regelmatig.
Ach, mijn oude kostschool Huize Berk en Beuk, wat leuk om te zien.
hallo Trudie Zijn er nog foto's te vinden van de Vivo winkel van fam. Peters? Die zat op de Rijksstraatweg t/o de oude grenspost.
Niek van Hasselt Van Toon Kersten kreeg ik vandaag de link naar deze site. Mooie vormgeving en goed initiatief. In zie veel bekende plekjes en namen. Het regionaal archief Nijmegen heeft nog meer oude films van Beek gemaakt door mijn vader.
sissij
an brasser-verseput leuke foto's! Ben in Beek geboren in huize De Putberg. Daarna verhuisd naar een klein huisje, richting Berg en Dal. Heb er op de kleuterschool (bij de nonnen) en in de eerste klas (bij juf. Cloppenburg) gezeten.
Maurice Pet Hartstikke leuk
ine voermans rutjes in een woord geweldig en veel susses
Goretti puijn merkus Als oud beekse zag ik vele mooie foto't van vroeger..bedankt hiervoor .
Frans van den Bigg Heel mooi ! Ik ben een zoon van Emma arts de zus van Jan Arts van de paddepoel en ik heb nog een trouwfoto' van mijn moeder .
GEERT OOR EEN GEWELDIGE WEBSITE.IK HEB VEEL VERTROUWDE GEZICHTEN GEZIEN
theo beste ruud list. ik weet allen dat hotel wat er toen gestaan heeft dat was van de fam.de wit kon je toen allen snoep kopen en ijs met de groeten uit doetinchem
Janverbeet
Oud Beek Helaas kan ik geen vragen beantwoorden die gesteld worden in het gastenboek omdat er geen emailadressen bij vermeld worden, vragen kunnen gesteld worden via mijn emailadres trudi@groothuijse.net
th.jansen brom hallo trudi zijn er ook nog oude foto's van de grens overgang dat vroeger bij hotelmaas heeft gestaan? een gr uit doetinchem
Sylvia Heel erg leuk om te zien, Trudy
th jansen brom ik heb hier ook nog een paar fot?s van beek waar ik ben op gegroeid ik heb ook op kleurterschool daar gezeten met groeten th jansen brom
Harry L.M. Hen De site wordt steeds mooier. groet, Harry L.M. Hendriks Tilburg
Marjoke de Boer Wat een leuke site! Leuke klassenfoto's van de Mariaschool en de kabouters. Vandaag zag ik zelfs een groepsfoto met mijn vader in het bestuur van St. Antonius uit 1963, toen waren we net in Beek komen wonen. Mooie herinneringen aan een mooie tijd. Hartelijke groet.
Josephine Willemsen Wat een mooie site van mijn geboorte dorp.Herinneringen van een heerlijke en mooie jeugd komen weer boven na het zien van deze foto;s.
Yvonne Polman,  Dag Trudy Voor alles wat een geweldige side, complimenten daarvoor. Bij de eerste de beste schoolfoto ben ik volgens mij aangegeven als nummer 53. Ik weet niet of je het hiermee weer iets kunt aanvullen? zo ja dan is het weer een stukje completer voor je geworden. Voor de toekomst nog veel succes.
Hans Oor Zoals mijn broer Wim al schreef,De Heerlijkheid Beek is een prachtig land Ik kom er nog geregeld,B.v. voor het lopen van de Kaloramawandeltocht.Ik ben er goed bekend door de z.g.n. avondspelen bij de verkennerij in de bossen.In deze side zag ik een foto met daarop Jan Lamers/Hans Kamps/Hans Oor en Jan Hendriks.Heel leuk.Ik neus regelmatig op jullie side.Prachtig en professioneel van opzet.Ga zo door!!!Succes!
Jelleke Scholvinck Mijn oom d'r. P. Van Hasselt was ong 40 jaar huisarts in Beek, ik heb heel veel keren daar gelogeerd en op notre dame des anges 5 jaar op kostschool gezeten. Oude herinneringen komen weer allemaal boven, goed gedaan
W.Oor & Wij woonden vanaf 1947 in Beek. Prachtige website.Zit er nog dagelijks naar te kijken. Heb ook nog 12 foto's Wylerbad,die er nog niet instaan.
Ben van eck Zeer mooi
Albert de Witt Trudie, jouw site is schitterend! Groetjes.
Gemma iedereen bedankt voor het schrijfen in het gastenboek groetjes gemma groothuijse
Sylvia de Groot-Vink Hoi Trudy wat een leuke site in een vlugge flits heb ik er ook al bekende op gezien ! Groetjes Sylvia
jan gidding naar veel kijken zag ik mijn zus en broer waar blijft de tijd
paul van vorstenbos ik heb een tante in de smorenhoek wonen liesbeth arnoldussen
Brigitta Krijg heimwee naar Beek! Hopelijk komen er nog vele foto's bij!heel erg leuk om te zien!
irene puts arts heeft iemand nog meer foto's van de lagere school uit de roerdomstraat- baron v.voort tot voortstraat> ik ben alles kwijt door onze verhuizing naar de sperwerstraat 2 in Beek. We hebben toen gewoond naast fam. Peters.
Heiltje Erg mooie site, prachtige foto's.
Hendriks hele mooie foto,s.Nu heb ik een beeld waar mijn voorouders vandaan komen Mvg Annemarie
Mirjam Verbeet correctie op vorig bericht, nr 19 is Mireille. gr. Mirjam
Mirjam Verbeet Erg leuk, deze site, Op de schoolfoto 1969, ben ik nr 12, nr 16 is Mirielle Scheffers,net andersom dus. nr 20 is Ans Verharen. succes verder, Mirjam Verbeet
Rob Schoenmakers De foto uit de collectie van Albert de Wit is ook te zien in het boek 'Als sterren van de Hemel'. Daar staan ook alle namen bij.
Martijn van der Ho Wat een prachtige site. Heel leuk om al die oude foto's te zien .
Bets -Raasng-Wanders & mijn ouders zijn beide in beek geboren mijn moeder is Marie Verbeet en mijn vader Gradus Wanders ik zelf heb veel schoolvakanties in beek doorgebracht bezoek nog regelmatig fam zover die er nog zijn Beek heeft nog altijd een bijzonder plaatsjevol herrinneringen wat fijn om die site te bekijken te gek mooi werk vriendelijke groet Bets Raasing wanders
Hans de Roos Als oud Ubbergenaar herinner ik me veel van wat je laat zien. Erg mooi,,
Friso van Ommeren Ontzettend leuk om enkele foto's van Beek te zien waar mijn vader Joop van Ommeren met een biertje aan de bar in de Gouden Leeuw staat. Wat dat betreft heb ik het niet van een vreemde ;-). Tevens mooi en bijna onwerkelijk hoe Beek veranderd is in de loop der jaren. Groet, Friso (middelste van Joop en Hanny van Ommeren)
Thed maas Hulde, wat een leuke site, feest der herkenning
Gerard Merkus Leuke site. Als ik mij goed herinner heb ik met Maart op de Slagersvakopleiding in Nijmegen gezeten. Heb de foto's van Toon en Segrina Kersten kunnen gebruiken voor mijn stamboomonderzoek
Heinz van Benthum Fantastische site, elke keer opnieuw, ik ga zsm in de albums zoeken naar foto's van de "Prins"
emilio en kelly ik vind het mooie coole leuke foto's groetjes emilio en kelly
irene Puts op you tube staan ook hele mooie oude beelden van oud Beek. bijv het bergspoor en de KNA.
irene puts Een hele mooie site, Trudie. Ik kwam toevallig hier toen ik op zoek was naar foto's van het bad Wylermeer. Effe gegoogle en ik zag meer dan alleen die foto's. Prachtig, ik hoop dat je site meer foto's krijgt. Helaas heb ik niet veel foto's kunnen bewaren van mijn jeugd in Beek.Ik woonde met mijn zussen in de baron v.Voort tot voorststr.33 tegenover de basisschool. later zijn we verhuisd naar de Sperwerstr. met Peters als buren. Mijn ouders Arts leven niet meer, helaas maar hebben het dorp nooit verlaten. Ga zo door en succes. groetjes Irene
louis rensen Ik moet zeggen dat ik het een waardevolle aanvulling vind vooral voor het behoud van deze herinneringen uit vervlogen tijden,een stukje geschiedenis waar een ieder haar e/o zijn jeugd nog eens een keer kan over doen met behulp van dit medium.M.V.G. Louis Rensen
trees hendriks hoi trudy erg mooi gedaan geweldige website. op die foto van de kleuterschool met zr fien zou ik ook op moeten staan allemaal kinderen van mijn leeftijd ben nu 67 jaar erg leuk om terug te zien. mijn vader en moeder woonden vroeger op de rijksstraatweg 157 . groet trees.
Gerhard Boot Sinds 2011 bewoner van de Rijksstraatweg. Wat een prachtige kennismaking met de historie van wat 'mijn' dorp nog moet worden. Interessant om de ontwikkeling tot de huidige tijd te kunnen volgen. Hulde aan alle toeleveranciers van foto's en verhalen, en aan de familie Groothuijse. Succes!
Herman Bos Dit is echt mooi,mijn grootouders woonden in de Smoorenhoek (de Haard). Hopelijk komen er nog veel herinneringen bij.Hartelijke groet. Herman Bos, Maastricht
Govert Janssen Beste Trudi, Wat een schitterende website! Voor mij is deze onthullend. Verzamelen is mooi, maar met het ontsluiten van de verzameling lever je een waardevolle bijdrage aan de cultuurhistorische kennis van ons dorp. Mijn complimenten!
Henk Merkus Heel leuk om dit alles doortenemen.In Beek Ubbergen heb ik gewoond tot 1953, kom er nog regelmatig, altijd trekt het me nog, en zal wel zo blijven. Het is een prachtig stukje Nederland.
Teun Felet En ik heb naast Chris Greven gewoond, was een echte Beatle fan.
Chris Greven Leuk! Ik heb vroeger, met zus en ouders, in de Lindestraat en later in de Merelstraat gewoond. Zus woont in D en ik in FR. Zo gaat dat....
Ellie Smulders Verbeet dat is genieten,bedankt
Yvonne Genders Mijn complimenten voor dit digitale beeldarchief van Beek. Ik heb ervan genoten, oude herinneringen en verhalen van mijn moeder en oma van den Meerendonck kwamen terug. Dank voor dit cultuurmonument, met vriendelijke groet Yvonne Genders
Tilly Bogaerts-Genders Erg leuk,veel herinneringen Het huis van mijn Oma Meerendonk is helaas in de oorlog gebombardeerd.
Yvonne Peters Trudi, deze site is echt geweldig,ik wil jullie hartelijk bedanken, wat een werk!!
Angela le Clercq-Giele Ik was weer helemaal terug in mijn "kabouter-tijd" wat een geweldige foto's. Nog veel succes met de site
trees hendriks geweldig ons beek.
Josien Kersten Hoi Trudy, Complimenten voor de site Oud Beek. Erg leuk weer oude herinneringen op te halen door het zien van deze foto's. Ik heb ook nog oude foto's van de slagerij van mijn ouders nl. Slagerij Toon Kersten op de Nieuwe Holleweg. Bijvoorbeeld hoe mijn vader een varken slachte met mijn broer Maart (ook slager in de zaak van mijn vader) en dat hij met een vreselijk mooie zware koe op straat voor de winkel staat met mijn oudste broer Toon (ook slager in de zaak van mijn vader) en mijn broer Frans (was banketbakker, maar een koe slachten kon hij ook!!) Trouwens alle 9 kinderen hielpen thuis mee!!
Jan Rensen Ik was een kind en wist niet beter als dat het nooit voorbij zou gaan.......
Jan. leuk filmpje van het bergspoor met het vertrekpunt Keizer Trajanusplein(toen Lodewijkplein geheten)waar ik als verkeersbrigadiertje nog het verkeer stond te regelen( was nog geen enkel stoplicht in Nijmegen)
Riet de Winkel Foto`s zijn onderweg . Daar wij schone grond hebben achtergelaten ( als garage en tectyl-station ) zijn we niet in het nieuws genoemd . Zo gaat dat nou eenmaal . Maar toch ....40 jaar wonen en werken ..Geschiedenis !. Het zou `n compliment waardig zijn .
Oud Beek Als reactie op Riet deWinkel; Wij willen echt niemand vergeten maar we moeten wel foto's binnen krijgen om ze te kunnen plaatsen.
Riet deWinkel Jullie zijn ons vergeten ! Wij hebben bijna 40 jaar `n garage bedrijfje gehad naast Hotel Walburg .Spijtig dat "ons mooie Beek " verdwenen is . Op ons plekje staat nu `n soort modern Kapelletje . Mode ?
yesteryear Fijn dat de kaarten goed zijn aangekomen. En des te mooier om te zien dat ze zo tentoongesteld worden. Ga zo door. Gr. E. vd Lee Yesteryear.nl
Herman Braam Geweldig. Heel mooi.
Dory Cornelissen Wat een prachtige site.Ik was weer even in oud Beek en heb er van genoten, nostalgische beleving.Groetjes
Bart van den Bosch Mooie kiekjes van "de heerlijkheid!"
RIA VAN TUIL-WOLTERS WIJ WOONDEN IN DE SMORENHOEK,LEUK OM DIE OUDE BEKENDE TERUG TE ZIEN HEB ECHT GENOTEN!!!1
Huub Maas Leuke foto's. Ik hoop dat er nog vele bijkomen.
Frans van Vliet Las over de site in de Rozet. Erg leuk, ik vertelde vaak over zwemmen in Wijlermeer rond 1950. Niemand geloofde dat er een schutting was tussen dames en heren. De foto is het bewijs.
ruud list sorry, toch nog goedbedoeld iets te zeuren. ik mis bij nogal wat foto's de datum van wanneer plm. de opname is.
ruud list hardstikke leuke site. zeker de foto's van het oude wylermeer waar ik nogal wat mensen om heb gevraagd. volgens mij zijn deze erg zeldzaam. complimenten, ruud
Harrie Kersten op de schoolfoto wordt vermeld dat ik de 2e aan de linkse kant ben.Is het niet mogelijk dat aan de rechtse kant sta?
henk wijers een compliment schitterend..
Nick Peters Herinneringen aan een mooie jeugd komen weer naar boven. Complimenten voor deze site, die ook anderen laat genieten van een prachtige verzameling ansichten en foto's van vervlogen tijden Heel veel succes met deze site..
Jan van Eck Op zoek naar de geschiedenis van de landsgrens, stuitte ik op deze prachtige site. Mooi dat je op deze wijze de bezoeker - en dus ook mij - laat genieten van jouw prachtige verzameling.
willemien van den wat is dat leuk om oude foto,s te kunnen bekijken echt jeugd sentiment kijk uit naar nog meer foto,s
Tante Tilla Prachtig werk ga zo door groetjes.
Oude jeugd herinnneringen kwamen weer naar boven.Van 1940tot1948 heb ik mogen wonen in Waalheuvel.Prachtig de omgeving alleen al.Groetjes Nellie
jose' Hallo, ik ben blij verrast deze web site aan te treffen
Martin en Meriam We hebben je gevonden! Mooie ansichten maar we hebben ze allemaal nog niet gezien. Groetjes en succes .
Frans van Vorstenbos een prachtige site
M.J. Vissers-Rense Hoi Trudy, geweldig die foto's van oud Beek. Doet me een denken aan die goede oude tijd toen Beek nog Beek was!! Groetjes van Marianne Rensen.(een echte BEEKSE).
Tineke Ik heb nog maar een fractie van deze website gezien, maar kan nu al stellig zeggen dat het zeer de moeite waard is. Gelukkig dat ervoor gekozen is om deze unieke verzameling online te zetten. Complimenten!
jos leeman een fraaie verzameling prentbriefkaarten
Chris De Kok hoi beek ik heet chris de kok uit den haag en zuidholland ik ben doof man ik was op de wylerberg in beek gezeten bij groesbeek bij beek-ubbergen, op 1966 tot 1973 bezeten en school af gr van chris de kok
Frits Boll Toevallig vandaag op jullie site terechtgekomen.Adembenemend. Wat een lust om hiervan te kunnen genieten. Afbeeldingen die ik nooit eerder gezien heb. Wat een aanwinst! Frits Boll
Harrie Kersten een prachtige verzameling.Mijn complimenten.
anneke.koppers-merkus ik vind je foto's erg mooi en ook duidelijk, TRUDI je laat zo iedereen wel genieten van oud BEEK. groetjes van anneke
kelly mag ik lid worden trudi. ik vind dit leuke fotos.
toon en rietje Erg mooi, ik heb ook nog fotos, doei!
wilma meurs-romer prachtige foto`s beetje nostalgie,, erg leuk om te bekijken.
Rege en Silvia van Steen Is heel mooi en we zullen dit nog met onze ouders bekijken want die kunnen er nog wel wat over vertellen, we hopen dat de site blijft groeien
Toet Hele mooie site. Hoe mooi ons dorp was. Vooral doorgaan.
Henk Kersten Deze website is een echte aanwinst voor iedereen die van de historie van het Rijk van Nijmegen houdt. Ik zal hem dan ook zeker opnemen op de linkpagina van onze eigen website www.noviomagus.nl Heel veel succes met deze prachtige site! Vriendelijke groet, Henk Kersten Stichting Noviomagus.nl
Admin Het gastenboek is klaar voor gebruik

Naam

Commentaar

Tekenen